profile_a.png profile_b.png profile_c.png profile_d.png profile_e.png HJEM  |  PROFIL  |  KONTAKT

This side in English: Go to English With Google Translate

CURRICULUM

Født: 14. april 1969

Grundskole: Rudolf Steiner Skolen Syd i Århus (1976 - 88).

Jeg er uddannet moderne-danser fra Skolen for Moderne Dans under Kulturministeriet i København (1992 -95). Direkte efter at jeg havde afsluttet min uddannelse fik jeg job som danser i Malmö (Syd Sverige), på "Stats Teateren" i forestillingen "Kristina frän Duvamäla", en musical af Bjørn Ulveus and Benny Anderson fra hedengangne ABBA.(Aug. 1995 - Apr. 1996)

Blev gift (June 1997) og lige efter brylluppet kom min kone ind i noget som senere skulle vise sig at være en form for psykose. Det år blev et år med kollaps, kollaps af idealer, drømme og håb. Ved udgangen af det år blev min kone gravid og vi fik vores første barn -en dreng (Feb. 1999). Fra det tidspunkt og fremefter har jeg ikke haft nogle danse-job i traditionel forstand, men jeg har haft nogle danse-jobs med egne solo-arbejder.

Jeg har igennem tiden haft mange forskellige deltids non-dance-jobs for at kunne betale min husleje.
Jeg har været Julemand i forlystelsesparken Tivoli i København hvert år ved juletid fra 2007 til 2011
Mit andet barn denne gang en pige kom i August 2006
.
i to tusinde og 2011 blev jeg separeret fra min kone, men har stadig et nært forholdt til hende og meget tæt samarbejde om børnene da min ekskone stadig er psykisk sårbar.

Siden 2010 har jeg haft en del arbejde med psykisk udviklingshæmmede. Jeg har fundet mig godt tilpas indenfor dette arbejdsområde. I slutningen af 2012 startede et forløb hvor der sket nogle vanskelige ting i mit live. Det er denne periode som tages under behandling i stykket "Stoned" fra 2013

I øjeblikket er jeg arbejdsløs og -har søgt ind på SOSU medhjælper uddannelsen her i efteråret, men i skrivende stund endnu ikke fået svar.

profile_f.png profile_g.png profile_h.png
profile_i.png profile_j.png
profile_k.png profile_l.png profile_m.png

sitemap